Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
88 éves ember levele...
  2011-04-01 15:07:30, péntek
 
   
  "Egy 88 éves magyar ember írása"

Gyurcsány Ferenc
Országgyűlési képviselő úrnak
1357 Budapest
Kossuth Lajos tér 1-3. sz.


Levelem megírását az Ön és párttársainak egyre minősíthetetlenebb parlamenti magatartása provokálja. Az Ön pártját, az MSZP-t, melynek támogatottsága a biztos választók körében mindössze 10-15 % körül mozog, a méltatlanviselkedésük alapján ki kellene zárni a magyar Parlamentből.
Önök hazaárulók!
Árulják a hazát, karrierért, hatalomért, pénzért, meggyőződés nélkül, elvtelenül, gátlástalanul,
önző érdekből, kizárólag a vad kapitalisták érdekei szerint.
Megcsúfolják a párt nevét: ,,Magyar Szocialista Párt" melyben Önök, mint tagok sem nem magyarok, sem nem szocialisták, csak a saját zsebük érdekében HAZAÁRULÓK!!!
Perc emberek, minden tisztesség, becsület nélkül, nemzet és gazdaságrontók, és mérhetetlenül korruptak.
Ország rontásuk a 2002. évi parlamenti választással kezdődött, amikor szégyenteljes csalással jutottak be a parlamentbe. Csalásukat azzal bizonyították ország, világ előtt, hogy a szavazócédulákat bezúzták.
Ezután következett Medgyessy Péter, aki letagadta D-209-es ügynökségét, nyilvánosan, a parlament teljes tagsága előtt.
Ezt az embert Ön Gyurcsány Ferenc, mint kampányfőnök, a felesége Dobrev Klára, mint kabinetfőnök támogatták.
A ,,TÁMOGATÁSUK" nem sokáig tartott, pedig még sportminiszteri kinevezést is kapott Medgyessytől. Azután hálából, megpuccsolta Medgyessy Pétert, és 197 szavazattal megerősítve, - ha a 10-15 % körüli szavazótábort vesszük alapul, akkor kb. 800 ezer embernek kellett volna szavazni, - beleült a miniszterelnöki székbe.
Ezzel elkezdődött a nemzet - és gazdaságrontó tevékenysége.
Nemzet rontásának első cselekedete az volt, amikor az ,,öregecskedő feleségeket le kell cserélni" elhíresült mondásával dicsekedett. Önnek is, de a párttársainak is tudnia kellene, hogy a nemzet legkisebb sejtje a ,,CSALÁD", de ha a család beteg, beteg a nemzet is.
Párttársai tiltakozás nélkül tűrték, segítették a nemzet rontást. Tűrtek azzal is, ahogy Önnel együtt megtagadták, 2004., de c. 05.-én a határon kívül, a szülőföldjükön élő magyar testvéreinket.
Pökhendisége a 2004 dec. 03.-án a TV nyilvánossága előtt, Durai Miklós, Tőkés László és a Délvidékről Ágoston Urakkal szemben, igen picire zsugorodott, de nem tanult belőle.
Miniszterelnökként egymás után ripacskodott, pl. az arab focistákról, akiket terroristáknak nevezett. Aztán bornírt dolognak nevezte a népszavazást. Bemutatta a hattyú táncot, tehenet fejt a nyilvánosság előtt, és nem utolsó sorban a Nagy Imre szobornál feltett kérdése, ,,Imre Te mit csinálnál?"volt az igazi bornírtsága.
A fentieknél nem kisebb ripacskodás, a saját maga védelmében bevezetett kordonozás, amivel a Kossuth térről kizárta a magyar állampolgárokat.
A 2006. évi választások előtt, az SZDSZ-el együtt végig hazudták a választási kampányt.
Mivel a választások után kiderültek a hazugságok, az hogy a magyar gazdaság a csőd szélén áll, elmondta Őszödön a híres beszédét, melyben lekurvázta az országot.
Párttársai, sajnos, ekkor is ellenkezés nélkül falaztak.
Brüsszelben sem volt szerencsés.
Az Ön által benyújtott, az ország konvergencia programját Joaquin Almunia hamisnak minősítette.
Tehát, kormányával, hazug konvergencia programot állított össze.
Önnek nem volt szerencséje Nikolas Sarkozy Úrral sem. Az Ön által javasolt 4 pont ismertetését az elnöklő Sarkozy Úr, szó szerint, a következőképpen utasította el: ,,Miniszterelnök Úr! Még senki nem hallott olyat, hogy a beteg akarja gyógyítani az orvost. Ne az akarjon nekünk tanácsot adni, aki saját gazdaságát elkúrta."
Sarkozy Úrnak igaza volt!

Már 2004. dec. 07.-én keltezett, Önnek írott levelemben figyelmeztettem, a következőkre.

Idézet a levélből:

,,Megbocsájthatatlan, bűne elődjének, Medgyessy Úrnak, és Önnek, a magyar nemzetfenntartó rétegének, a vidéken élő parasztságnak a tönkretétele. Rendezetlenné vált a hazai tejágazat, a sertéságazat, a baromfiágazat gondja. Beengedik Magyarországra a hamisított tejet, a méreg anyagot tartalmazó fűszer paprikát. Nem védték le a Tokaji Bort, Pálinkát, mint Hungarikumot. Jöhet ide fertőzött baromfi, tojás. Újabban Dániából vásároljuk a választott malacot. Cseh országból halat, Kínából silány méz érkezik Ezek a legkirívóbb esetek, de mi lehet még, amiről nem tudunk? Kérdezem még, ki fogja megtéríteni a termelőknek a HAJDU-BÉT okozta 15 milliárd kárt?
Ön az eddigi tevékenységével bebizonyította saját magáról, hogy nem magyar, csak magyarul beszél, szívtelenül csak a saját zsebére." (Eddig az idézet)

Leveleimre, a benne lévő kérdéseimre soha nem válaszolt.

Még sportminiszterként, Mesterházy Attilával együtt, belekeveredett a Zuslág ügybe. Máig rejtély, honnan került elő az a bizonyos 50 millió forint?
Az is kérdés, a Kulcsár ügyben ki az a Gyurcsányi?
Sukoró ügye már az Ügyészségen van, a szabálytalan földcsere miatt, ami az állam számára, 1.3 milliárd forint veszteséget jelent.
Az ország tönkretétele miatt le kellett mondania a miniszterelnökségről, később az MSZP párt vezetéséről is.

A kétes úton szerzett vagyona miatt, Ön is várhatja a kivizsgálást a bíróságtól.
Mit szól a párttársainak a mérhetetlenül korrupt magatartása miatti sorozatos lebukásokhoz?
Ezek után joggal merül fel a kérdés, milyen,- illetve van-e,- erkölcsi alapja ahhoz a magatartáshoz, amit a parlamentben, és azon kívül, tisztességtelen módon gyakorol embertársaival szemben?
Párttársaival együtt folytatják a nemzet rontó tevékenységüket, megszegik esküjüket azzal, hogy nem vesznek részt, bojkottálják az alkotmány tárgyalását. Vagyis, hazaáruló módon, semmilyen közösséget nem vállalnak a magyarsággal, megtagadják a hazát.
Szövetkeznek azzal az LMP-vel, melynek vezetője Schiffer András, aki 2010 novemberében még úgy nyilatkozott, hogy: ,,Gyurcsány Ferenccel demonstrálni olyan, mint rókákkal védeni egy baromfitelep érdekeit."

Schiffer András és társai, Az Önökhöz való csatlakozással, elárulták megtagadták, pártjuk célkitűzését, azt, hogy lehet más a politika, és ezzel együtt megtagadták a magyar hazát is.

Mindezek után arra kérem Önt, képviselő Úr, hogy párttársaival együtt, mondjanak le a képviselőségről, ne rontsák tovább a hazát és annak gazdaságát.
Mondjanak le még azért is, mert az MSZP, az 1917-ben, Szentpéterváron, Lenin által megalapított kommunista pártnak késői leszármazottja, melynek nevében és érdekében, Európában, Ázsiában, több mint 100 millió embert kivégeztek.
Kivégzések Magyarországon is történtek.
Elrendelőik: Kun Béláék, Rákosi Mátyásék, Kádár Jánosék.
Arról, hogy a Lenini kommunista párt nevében hogyan beszélt Szamuely Tibor 1919. április 20.-án, húsvét vasárnapján, idézek a beszédből.
,,A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletáriátus eddigi győzelme nem került különös áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér omoljon. A vértől nem kell félni. A vér acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt, hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, amely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát."

Ehhez a véleményhez nincsen hozzáfűzni való.
Legfeljebb annyi, hogy Gyurcsány Ferenc, a ,,magyar" miniszterelnök, és az MSZP akkori titkára Hiller István, még a 21-ik században is, megkoszorúzták ennek a vérszomjas ,,ember?"-nek a sírját.

A levelemben leírt TÉNYEK alapján, az ország jövője érdekében, több, nagyon fontos kérdés is felmerül.

A helyesen elítélt náci eszmék mellett miért működhetnek még mindig, szabadon, büntetlenül a kommunista eszmék?
Miért több a nácizmus alatt kivégzett 6 millió ember, a kommunisták 100 millió főt meghaladó emberáldozatánál?
A Kun Béláék, Rákosi Mátyásék, Kádár Jánosék idején kivégzett, meghurcolt, bebörtönzött, gulágokon éhen halt magyar emberek százezreiért, mikor lesz felelősségre vonás, Magyarországon?
Meddig tűrhető még annak az 58 fős, MSZP-s képviselőnek az arcátlan, nemzet rontó, esküszegő, az egyes személyek elleni támadása, és az ország külföld felé történő HAZAÁRULÓ lejáratása?
Javasolom, az új alkotmányban kiemelten szerepeljen a nemzet védelme, minden külső és belső támadás ellen, a támadók megfelelő büntetésével.
Az új alkotmányban kőbevésett követelmény legyen a tisztesség, a becsület, az emberség, a család védelme, minden magyar állampolgárra vonatkozóan!

Az Önnek szóló levelemet, mellékleteivel együtt, kapják: mesterházi Attila, Vona Gábor, Schiffer András, Lázár János, Lendvai Ildikó, Szili Katalin, Harrack Péter országgyűlési képviselők.


Debrecen 2011-03-28.

Szakácsi Jánosné dr.
4032 Debrecen
Thomas Mann u. 45.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szavazócédulákat, emberáldozatánál, nemzetfenntartó, tevékenységüket, szentpéterváron, állampolgárokat, képviselőségről, sportminiszteri, miniszterelnöki, következőképpen, figyelmeztettem, tevékenységével, tisztességtelen, szülőföldjükön, bebizonyította, csatlakozással, támogatottsága, gazdaságrontók, miniszterelnök, mellékleteivel, magyarországon, terroristáknak, kommünvilághoz, embertársaival, leszármazottja, belekeveredett, magyarországra, megkoszorúzták, párttársainak, mérhetetlenül, magatartáshoz, gátlástalanul, parasztságnak, bizonyították, nyilvánossága, testvéreinket, biztos választók, magyar Parlamentből, párt nevét, saját zsebük, szavazócédulákat bezúzták, parlament teljes, felesége Dobrev, miniszterelnöki székbe, nemzet legkisebb, család beteg, nemzet rontást, határon kívül, arab focistákról, hattyú táncot, nyilvánosság előtt, igazi bornírtsága, Gyurcsány Ferenc, Kossuth Lajos, Magyar Szocialista Párt”, Medgyessy Péter, Dobrev Klára, Medgyessy Pétert, Durai Miklós, Tőkés László, Délvidékről Ágoston Urakkal, Nagy Imre, Imre Te, Joaquin Almunia, Nikolas Sarkozy Úrral, Sarkozy Úr, Miniszterelnök Úr, Sarkozy Úrnak, Medgyessy Úrnak, Beengedik Magyarországra, Tokaji Bort, Újabban Dániából, Mesterházy Attilával, Schiffer András, Gyurcsány Ferenccel, Kivégzések Magyarországon, Rákosi Mátyásék, Kádár Jánosék, Szamuely Tibor, Hiller István, Vona Gábor, Lázár János, Lendvai Ildikó, Szili Katalin, Harrack Péter, Szakácsi Jánosné, Thomas Mann,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Miért nem menti meg Jézus a jó...  Paul David Tripp Április 19  Png nő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Sokan azt tartják  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Szép álmokat!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Szívem  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Esti kép  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Hiányzik  Facebookon kaptam  Png virág  Még csak most kezdődik a nap  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  képre írva  Alázat  Csak a fogyatkozás látható  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Nevem  Png nő  Julian Brass gondolata  Erdőn  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Popper Péter szavai  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nem számIt  A televizió nem a kultúrát kép...  Lóhere  Png rózsa csokor  Örülök, hogy látlak!  Soha ne kedvezz...  Alázat  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png virág  Egy hatékony szolga  Albert Einstein gondolata  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  képre írva  Nevem  Makszim Gorkij gondolata  Alázat  Lóhere  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Radikális szeretet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Fekete-erdő desszert  Png fotel  Lóhere  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogy lehet megtartani  Őrizkednünk kell...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kerüld el az evangélium örömén...  Aki nem dolgozik, ne is egyék 
Bejegyzés Címkék
biztos választók, magyar Parlamentből, párt nevét, saját zsebük, szavazócédulákat bezúzták, parlament teljes, felesége Dobrev, miniszterelnöki székbe, nemzet legkisebb, család beteg, nemzet rontást, határon kívül, arab focistákról, hattyú táncot, nyilvánosság előtt, igazi bornírtsága, saját maga, magyar állampolgárokat, választási kampányt, választások után, magyar gazdaság, csőd szélén, híres beszédét, ország konvergencia, elnöklő Sarkozy, következőképpen utasította, beteg akarja, akarjon nekünk, magyar nemzetfenntartó, hazai tejágazat, baromfiágazat gondja, hamisított tejet, méreg anyagot, választott malacot, legkirívóbb esetek, eddigi tevékenységével, saját zsebére, benne lévő, szabálytalan földcsere, állam számára, ország tönkretétele, kétes úton, mérhetetlenül korrupt, nemzet rontó, alkotmány tárgyalását, baromfitelep érdekeit, magyar hazát, régi uralom, ilyennek bele, magyarországi proletáriátus, proletár öklöt, igazi kommünvilághoz, egész burzsoáziát, véleményhez nincsen, 21-ik században, vérszomjas &#8222, levelemben leírt, ország jövője, helyesen elítélt, kommunista eszmék, nácizmus alatt, egyes személyek, ország külföld, nemzet védelme, támadók megfelelő, család védelme, szavazócédulákat, emberáldozatánál, nemzetfenntartó, tevékenységüket, szentpéterváron, állampolgárokat, képviselőségről, sportminiszteri, miniszterelnöki, következőképpen, figyelmeztettem, tevékenységével, tisztességtelen, szülőföldjükön, bebizonyította, csatlakozással, támogatottsága, gazdaságrontók, miniszterelnök, mellékleteivel, magyarországon, terroristáknak, kommünvilághoz, embertársaival, leszármazottja, belekeveredett, magyarországra, megkoszorúzták, párttársainak, mérhetetlenül, magatartáshoz, gátlástalanul, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 927
  • e Hét: 6435
  • e Hónap: 15039
  • e Év: 50980
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.